Napravljen da traje

Svaki dio CI 32HP Premium blendera je napravljen da traje doživotno. Samo vrhunski materijali su korišteni : baza motora od aluminija, sklop 3D noževa(8 komada) od nehrđajućeg čelika,te tritan posuda.

Jednostavan za korištenje

Blender bez kompromisa-nema složene kontrolne ploče,najjednostavniji za rukovanje.

Snažan

32HP Premium miješalica ima 3.2KS motor. U kombinaciji s učinkovitim 3D noževima ima dovoljno snage kako bi slomili led u samo nekoliko sekundi.

Profesionalni blender za kućanstvo

Vrhunski mikser je dizajniran bez kompromisa. Svaki dio ima svrhu kao i dizajn, kako bi se napravio profesionalni mikser za vaš dom

 

Posuda je oblikovana kako bi se povećao vrtlog za miješanje. Preciznost je osmišljena sa 3D 8 komada oštrica noža od nehrđajućeg čelika koje su u mogućnosti da se kockice leda u prah pretvore u sveganekoliko sekundi ,te jake aluminijske baze za stabilnost. 3D oštrice može rastaviti radi lakšeg čišćenja.

 

Sve to uz pametni kontrolnu okruglu tipku,tj.kontrolama na dohvat ruke, odaberite brzinu okretajem kazaljke na satu,stop i pulsiranje samo pritisnite gumb/tipku.

Patentirani 3D noževi od nehrđajućeg čelika

Patentirani CI 32HP premium vrhunski 3D noževi su izrađeni od nehrđajućeg čelika za maksimalnu izdržljivost i pouzdanost.Jedinstvena 3D konfiguracija oštrica i dizajn omogućuje optimalno blendanje u vremenu izvedbe i ponavljanja.

CI 32HP Premium blender je spoj najbolje tehnike i stručnosti u obavljanju zadataka za blender!

Očuvanje nutrijenata &vlakana

Očuvanje hranjivih tvari (nutrijenata) i vlakana u sokovima i smootijima sa CI 32HP premium blenderom i dalje zadržava svojstva vlakna voća i povrća- što ga čini idealnim za zdrav i hranjivim tvarima bogati sok i smoothie.

Specifikacija blendera

RPM 30.000 RPM okretaja u minuti
Wata/Radni napon 950 W / 220-240 V
Zemlja proizvodnje Lequip Co.LTD, Counter Intelligence,Južna Korea Zastupnik/uvoznik za R.Hrvatsku Vernon trgovina d.o.o.
Max. snaga motora 3.2KS (2400W)
Kontrola brzine Multifunkcionalna tipka sa led osvijetljenjem
Kapacitet posude 1.7L, 7 čaša
Materijal posude Tritan BPA FREE
Materijal noža Nehrđajući čelik-Stainless Steel 3D NOŽ ( 8 komada u jednom)
Dimenzije/Masa Š219 x D238 x V465mm / 4,8 kg

Galerija slika