PREHRANA


Buy now

Važnost voća i povrća u suvremenoj prehrani

Zdravlje suvremenog društva pati zbog bolesti koje su uzrokovane nepravilnom prehranom. Brza hrane (fast food), instant hrana, prerađena hrana, nepravilan i ubrzan način života, nedostak tjelesne aktivnosti i STRES.

Važno je uz uvođenje svakodnevne fizičke aktivnosti također konzumirati raznoliko povrće i voća, kako bi spriječili nastanak raka, imunoloških bolesti i dr. te nutritivnog disbalansa.

Mjerodavne i akademske institucije, uključujući Svjetsku Zdravstvenu Organizaciju preporučaju svakodnevno konzumiranje povrća i voća, kako bi poboljšali svoje zdravlje.

Nutrition Movie

* Uvjeti prodaje u videu mogu se razlikovati od naših.

  • Američko društvo za rak (ACS)
    ACS Preporučuje 2,5 šalice povrća i voća dnevno, kako bi spriječili nastanak raka.
  • Svjetska Zdravstvena Organizacija (WHO)
    WHO Preporučuje konzumiranje 280-435 grama voća i povrća svakodnevno.
  • Korejsko nutricionističko društvo (KNS)
    KNS Preporučuje 7 tanjura povrća i 3 tanjura voća na dnevnoj bazi
  • Finland
    ACS Preporuča konzumiranje 500 g voća i povrća na dnevnoj bazi.
  • Nacionalni Instituti Zdravlja - National Institutes of Health (NIH)
    NIH Preporuča što veću konzumaciju voća i povrća, orašastih plodova i mahunarki svakodnevno.
  • Japansko Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi
    JMO Preporučeni dnevni unos povrća i voća.: Povrće - 310 g, Voće - 217 g.
Essential for healthy food culture

Preduvjeti za kulturu zdrave prehrane

Hurom jamči zdrave sokove i dovoljnu količinu nutritivnih vrijednosti (vitamina, minerala, enzima, fitonutrijenata ...) potrebnih za zdravlje čovjeka.
Sa HUROM sokovnikom promijenite i uravnotežite prehranu. Kako za ljude koji pate zbog prekomjernog unosa hrane, tako i za one koji se bore sa nedostatkom unosa dovoljne količine hrane. HUROM Vam omogućuje jednostavno i brzo, uravnoteženu i zdravu prehranu za održavanje zdravog načina života.

Bad eating habits and nutrition improvement

Dođite do idealne tjelene težine

Unesite raznolikost u Vašu prehranu. Uživajte u raznolikosti okusa voća i povrća dajući Vašem organizmu dovoljno vitamina, minerala, enzima, fitonutrijenata i vratite balans izgubljen dugotrajnom konzumacijom nezdrave hrane.

Eliminate disparities in modern nutrition

Rješava probleme vezane sa neravnomjernom prehranom

Sok iscijeđen Hurom sokovnikom za hladno cijeđenje sadrži sve prirodne vitamine, minerale, enzime... koji se nalaze u voću i povrću ne mijenjajući njihova svojstva (za razliku od uređaja visoke vrtnje). Osobe koje su bile izložene bolestima i sl. tegobama, pate od kožnih bolesti uzrokovanih prehranom, kao i problemi sa prekomjernom ili nedovoljnom tjelesnom težinom osjetiti će boljitak svakodnevno konzumirajući HUROM svježe iscijeđene sokove od voća i povrća.

Nutricionizam

Hurom sok je najučinkovitiji način da apsorbiramo hranjive tvari iz voća i povrća.
Nutrition

Zdravlje suvremenih ljudi

Kao rezultat loših prehrambenih navika, zagađenja okoliša i stresnog suvremenog načina života, mnogi ljudi imaju prekomjerne rezerve "aktivnog kisika" akumuliranog u svojim tijelima, koji uništava stanice, deformira DNK, i prijeti ljudima da će biti izloženi raznim opasnim bolestima, uključujući rak i dijabetes.

Preduvjet za kulturu zdrave prehrane

Hurom sok sadrži obogaćenu količinu prirodnih vitamina, minerala, enzima i fotonutrijenata. Ove hranjive tvari poboljšati će zdravlje kože, regulirati tjelesnu težinu, a također i zaštiti zdravlje ljudi izloženih raznim bolestima odraslih u suvremenom načinu života.

The health of modern people

Sokovi od voća i povrća: veća apsorpcija-veće prehrambene vrijednosti!

Hurom sok je najučinkovitija metoda za konzumaciju voća i povrća uz maksimalno očuvanje okusa, boje i nutritivnih vrijednosti.

Nutrition
Anti-oksidacija: uklanjanje štetnog aktivnog kisika iz našeg tijela.
Voće i povrće su fantastičan izvor anti-oksidativnih hranjivih tvari, uključujući vitamine, minerale, dijetalna vlakna, fitokemikalije i enzime.
Jedna čaša HUROM soka dnevno
Preporuča se konzumirati 790 grama svježeg voća i povrća kako bi osjetili benefite anti-oksidacije, ali moderan način života i prehrane čine ispunjavanje tog uvjeta teškim. Hurom tehnologija ima za cilj pomoći ljudima povratiti svoje zdravlje na najjednostavniji mogući način -čašom HUROM svježe iscjeđenog soka.
* The Korean Nutritrion Society 2013.
HUROM sok sadrži obogaćenu količinu vodotopivih dijetalnih vlakana, koja potiču bolju probavu i bolju i bržu apsorpciju hranjivih tvari, u odnosu kada konzumiramo svježe voće i povrće.

* Seung-Shi Ham, 2003. Anticancer Effects of Green Juicer. Food Industry and Nutrition.

Tajne dugovječnosti: živi enzimi u voću i povrću

Enzimi, tajna dugog života.
Doktor Edward Howell, svjetski priznat kao stručnjak u području enzima u nutricionističkoj znanosti, rekao je da životni vijek ljudi određuje količina enzima u njihovim tijelima. Međutim, količina enzima ljudsko tijelo može samostalno proizvesti je ograničena.
Dakle, štednja enzima u tijelu, te apsorpcija iz vanjskih izvora neophodni su za opstanak i za dug, zdrav život

* Količina enzima smanjuje je starenjem.

The secret of longevity live enzymes in vegetables, fruits

Hurom Laboratoriji

Ananas je jedan od najpoznatijih plodova bogatih proteolitičkim enzimima (bromelain). Enzimi su organski katalizatori koji ili rastvaraju ili spajaju molekule. Bez enzima bi život bio nemoguć. Usporedili smo sok od ananasa napravljen u Hurom sokovniku sa komercijalnim tržišnim sokom od ananasa da vidimo koji sadrži više enzima, a time i više snage da razgradi komad pilećeg mesa.

Put chicken
Piletina u soku Bez promjene
After one hour
Nakon 1 sat Piletina umočena u tržišni sok je potpuno nepromijenjena dok se piletina umočena u HUROM-sok počela polako razgrađivati.
After a half-day
Nakon 12 sati Piletina umočena u tržišnom soku još uvijek je nepromijenjena.
Piletina umočena u HUROM sok je kompletno razgrađena.
  • Juice market Tržišni sok
  • Juice Hurom Hurom sok
  • Hurom food nutrition laboratory,01. 2013.

Piletina umočena u Hurom sok od ananasa je razgrađena zahvaljujući bogatstvu enzima. S druge strane nema promjena na piletini umočenoj u industrijski sok od ananasa. Ovaj eksperiment pokazao nedostatak enzima i nutritivnih vrijednost u prerađenim sokovima u odnosu na obilje enzima i prehrambenih vrijednosti Hurom soka.

Hurom laboratory