TEHNOLOGIJA


Buy now

Tehnologija Sporog (hladnog) Cijeđenja (SST™)

Tehnologija sporog cijeđenja je osvojila srca ljubitelja zdravih sokova.
Hurom sporo vrti (40RPM), ali brže pravi sok nego ostali sokovnici ne oštećujući izvorni sastav namirnica
Spora vrtnja omogućuje da namirnice u potpunosti zadrže prirodan okus boju i nutritivne vrijednosti, a sok je bez odvajanja i pjene.

  • ACS Globalno Inovativna Tehnologija
    Tehnologija Sporog (hladnog) Cijeđenja.
  • over 100 cases Hurom je izumio prvi u svijetu tehnologiju sporog cijeđenja. Dugogodišnji razvoj i investiranje u razvoj i nove tehnologije stvorile su HUROM brand kao pojam kvalitete i dugotrajnosti.
    Posjeduje više od 100 Patenata diljem svijeta. Tehnologiju i kvalitetu razvija više od 40 godina.
Technology Movie

HUROM tehnologija sporog cijeđenja omogućuje nam da uživamo u izvornom bogatom okusu, boji i prehrambenim
vrijednostima voća i povrća, koja se ne mijenja njihovom obradom.

SST™ optimalna tehnologija cijeđenja

Najbolja metoda ekstrakcije soka, dobivena stalnim istraživanjem i razvojem, omogućuje temeljito i potpuno istiskivanje soka iz namirnica izbacujući gotovo suhu pulpu. Sok je bogatog okusa, a količina pulpe je minimalna.

  • Auger Ultem vijak
    Izuzetno izdržljiv Ultem vijak dizajniran je tako da potpuno i ravnomjerno iscijedi sok iz namirnica. Ultem je materijal koji je 8x tvrđi od plastičnih materijala koje koriste ostali proizvođači.
  • Coarse Strainer Ultem Sito za cijeđenje
    (Fino sito / Grubo sito)
    Izaberite sito ovisno o namirnicama ili ako želite gušći ili rjeđi sok. Detaljan opis u rubrici Proizvodi-Kako koristiti).
  • Spining Brush Rotirajući čistač sita
    Rorirajuči čistač sita kontinuirano čisti komoru i sito te miješa sastojke u komori za najbolji rezultat cijeđenja.

Tih i izdržljiv indukcijski AC motor sokovnika
Motor niske rotacije stvara manje buke i vibracija, tako da možete koristiti svoj sokovnik u bilo kojem trenutku bez ometanja onih oko Vas. Jamstvo 10 godina !