TEHNOLOGIJA I RAZVOJ

Buy now

Hurom kontinuirano investira u istraživanje i razvoj za zdravlje čovječanstva.

Hurom R&D centar ne djeluje samo na području razvoja novih PROIZVODA . Sistem terapije sokom predstavlja samu jezgru vrijednosti Hurom R&D Centra razvijajući razne nove recepte za sokove i prehranu proizašle iz kontinuiranog istraživanja i razvoja - sa ciljem zdravlja potrošača.

R&D Center

Centar za razvoj proizvoda

HUROM ima za cilj poboljšanje prehrambenih navika suvremenih ljudi. U Huromovom četiri desetljeća dugom nasljeđu, posvećeni su razvoju proizvoda i provode istraživanja koja pridonose poboljšanju zdravlja modernih ljudi. Nedavno su počeli razvijati proizvode putem 3D tehnologija tiska, i dalje koriste najmodernije tehnologije za stvaranje proizvoda koji doprinose zdravlju i zadovoljstvu kupaca.

Product development room

Laboratorij za ispitivanje proizvoda

Hurom teži razviti zdrave proizvode koji se odlikuju kvalitetom i dugotrajnošću. U laboratoriju za testiranje proizvoda koriste uređaje za ispitivanje: za mjerenje temperature, 3D mjerne uređaje, za ispitivanje namirnica, salt spray uređaje, opterećenosti motora i fluorescent X-ray uređaje - sve kako bi poboljšali izdržljivost, kvalitetu uređaja te sposobnost zadržavanja što veće količine nutritivnih vrijednosti i iskoristivosti namirnica.

Product examination lab

Centar za analizu prehrane

Hurom ima za cilj da iscijedi 100% izvornan okus i nutritivne vrijednosti iz namirnica. U Huromovu Centru za analizu prehrane, kontinuirano analizira i istražuje najbolji sistem za zadržavanje hranjivih tvari pomoću jedinstvene metode SST sporog (hladnog) cijeđenja koji smanjuje promjene namirnica uzrokovane toplinom i brzom vrtnjom (kao centrifugalni sokovnici, blenderi...)

Nutrition analysis room

Centar za razvoj novih recepata (Phytos)

Hurom istražuje i izrađuje najbolje recepte za poboljšanje prehrambenih navika suvremenih ljudi. Kako bi se olakšao taj proces neovisni demonstracijski centar bavi se analizom prehrambenih vrijednosti preradom raznih kombinacija svježih namirnica u cilju dobivanja što nutritivno kvalitetnijih sokova.

Recipe development room (Phytos)

Hurom Izložbena dvorana

je mjesto gdje se susreću Huromova prošlost i budućnost, od proizvodnih početaka do najnovijih proizvoda. Ovdje možete svjedočiti razvoju HUROM tehnologije i današnjim postignućima kojima su doprinjeli dugogodišnji dijalozi i suradnja između HUROMA, partnera i potrošača.

HUROM Exhibition Hall
 

Hurom-za bolje sutra!

Hurom vizija

Proizvodnja najboljih kuhinjskih aparata s najmodernijom tehnologijom. Hurom se obvezuje inovativnim uslugama i tehnologijama kako bi osigurao vrhunsku kontrolu kvalitete i kontinuirani razvoj proizvoda.

Huromu je kupac na prvome mjestu
Konkurentna prednost Hurom-a proizlazi iz kvalitete u kombinaciji s besprijekornom službom za korisnike. Pruža punu informaciju o proizvodu kupcima kako bi podržao njihov izbor za zdravlje i stavlja prioritet na zadovoljstvo kupaca.

Huromov istraživački centar za prehranu se sastoji od nutricionista, kuhara, medicinskih savjetnika koji svojim iskustvom i znanjem stvaraju zdrave recepte i pružaju zdravstvene informacije za zdravu prehranu.

Još od osnutka u 1974, Hurom se zalago na tehnologiji koja brine o zdravlju ljudi. Kontinuirani R & D razvoj pridonio je da je HUROM danas vodeći svjetski proizvođač malih kuhinjskih uređaja za zdravu prehranu i kulturu zdravog života.

Hurom filozofija

philosophy

 

Hurom – za ljude svjesne važnosti zdravlja.

Napredna tehnologija za dobrobit svih