Hrvatski Slovenščina English Deutsch Francais

Primjena EAZY CLEAN proizvoda na parkiralištima, u garažama, na motorima…

 • AKCIJE I POPUSTI

  AKCIJE I POPUSTI

 • SUPER AKCIJA METRO CC HUROM VEĆ OD 1999,99 KN

  SUPER AKCIJA METRO CC HUROM VEĆ OD 1999,99 KN

 • VELEPRODAJA HUROM SOKOVNIKA

  VELEPRODAJA HUROM SOKOVNIKA

 • NAJNOVIJI MODEL HUROM HT-14 SERIJE SA POLUGOM ZA PULPU

  NAJNOVIJI MODEL HUROM HT-14 SERIJE SA POLUGOM ZA PULPU

 • NAJNOVIJI MODEL HUROM HT-14 SERIJE SA POLUGOM ZA PULPU

  NAJNOVIJI MODEL HUROM HT-14 SERIJE SA POLUGOM ZA PULPU

 • NAJNOVIJI MODEL HUROM HT-14 SERIJE SA POLUGOM ZA PULPU

  NAJNOVIJI MODEL HUROM HT-14 SERIJE SA POLUGOM ZA PULPU

 • NOVI PRISTUPAČAN HP-12 HUROM SA 40RPM 2,5 GEN

  NOVI PRISTUPAČAN HP-12 HUROM SA 40RPM 2,5 GEN

 • NOVI PRISTUPAČAN HP-12 HUROM SA 40RPM 2,5 GEN

  NOVI PRISTUPAČAN HP-12 HUROM SA 40RPM 2,5 GEN

 • HUROM WN HH-EBE11- L TYPE PREMIUM CRVENI SA 10 GODIŠNJIM JAMSTVOM

  HUROM WN HH-EBE11- L TYPE PREMIUM CRVENI SA 10 GODIŠNJIM JAMSTVOM

 • ZUMEX SOUL-profesionalni sokovnik za cijeđenje agruma bez guljenja kore

  ZUMEX SOUL-profesionalni sokovnik za cijeđenje agruma bez guljenja kore

 • ZUMEX multifruit-profesionalni sokovniok za voće i povrće sa velikim otvorom

  ZUMEX multifruit-profesionalni sokovniok za voće i povrće sa velikim otvorom

 • ZUMEX-PROFESIONALNI SOKOVNICI ZA HOTELE RESTORANE

  ZUMEX-PROFESIONALNI SOKOVNICI ZA HOTELE RESTORANE

 • zumex versatile pro- profesionalni sokovnici za cijele naranče bez guljenja kore

  zumex versatile pro- profesionalni sokovnici za cijele naranče bez guljenja kore

 • JUDO ISOFT PLUS SUSTAV ZA OMEKŠAVANJE VODE I UKLANJANJE KAMENCA

  JUDO ISOFT PLUS SUSTAV ZA OMEKŠAVANJE VODE I UKLANJANJE KAMENCA

 • Judo-vrhunski njemački sistemi za pročišćavanje vode za kućanstva i industriju. Wellnes, bazeni, uklanjanje kamenca, desalinizacija. 77 godina tradicije i kvalitete

  Judo-vrhunski njemački sistemi za pročišćavanje vode za kućanstva i industriju. Wellnes, bazeni, uklanjanje kamenca, desalinizacija. 77 godina tradicije i kvalitete

 • JUDO JU-WELL TRIO FILTRACIJA VODE

  JUDO JU-WELL TRIO FILTRACIJA VODE

 • HOMAY IONIZATOR ALKALIZATOR VODE BEST BUY

  HOMAY IONIZATOR ALKALIZATOR VODE BEST BUY

 • EazYClean VODONEPROPUSNA NANO ZAŠTITA TEKSTIL & KOŽA SPRAY 400ml SMANJUJE ČIŠĆENJE ZA 80% S JEDNIM PREMAZOM U TRAJANJU min. 6 MJESECI! Sigurna nevidljiva fleksibilna i dugotrajna zaštita tekstilnih i kožnih površina-Lo

  EazYClean VODONEPROPUSNA NANO ZAŠTITA TEKSTIL & KOŽA SPRAY 400ml SMANJUJE ČIŠĆENJE ZA 80% S JEDNIM PREMAZOM U TRAJANJU min. 6 MJESECI! Sigurna nevidljiva fleksibilna i dugotrajna zaštita tekstilnih i kožnih površina-Lo

 • Nano premaz u maramici za zaštitu auto&moto stakla i ostalih staklenih površina VRHUNSKI NANO PREMAZ ZA STAKLA ZA ZAŠTITU OD KIŠE, SNIJEGA, VODE, PRLJAVŠTINE, KUKACA, MUHA SMANJUJE PRIJANJANJE KAMENCA

  Nano premaz u maramici za zaštitu auto&moto stakla i ostalih staklenih površina VRHUNSKI NANO PREMAZ ZA STAKLA ZA ZAŠTITU OD KIŠE, SNIJEGA, VODE, PRLJAVŠTINE, KUKACA, MUHA SMANJUJE PRIJANJANJE KAMENCA

 • SIGURNA ONLINE KUPOVINA-OD SADA I KREDITNE KARTICE ZAGREBAČKE BANKE 2-12 RATA BEZ KAMATA I NAKNADA.

  SIGURNA ONLINE KUPOVINA-OD SADA I KREDITNE KARTICE ZAGREBAČKE BANKE 2-12 RATA BEZ KAMATA I NAKNADA.

Primjena EAZY CLEAN proizvoda na parkiralištima, u garažama, na motorima…

EAZY CLEAN BIO OIL REMOVALEAZY CLEAN BIO OIL REMOVAL - za čišćenje parkirališta i garaža.

Razgrađuje ulja i masti u biorazgradivu masu.

Problem: Istjecanje goriva i ulja na parkirališta i posebice u javnim garažama osim neugodnog mirisa stvara i klizav mastan pod koji je uvijek teško očistiti.

Rješenje je redovita uporaba EAZY CLEAN BIO OIL REMOVAL proizvoda za čišćenje koji svojom blagom formulom ne oštećuje tretiranu podlogu, a opet izuzetno učinkovito uklanja masna onečišćenja i neutralizira neugodan miris goriva.

EAZY CLEAN BIO OIL REMOVAL je u potpunosti biorazgradiv unutar nekoliko dana, tako da otpadne vode nakon čišćenja mogu nesmetano teći u kanalizaciju. Redovitom uporabom EAZY CLEAN BIO OIL REMOVAL sredstva za čišćenje, zbog njegova produljenog djelovanja, vidno se poroduljuju intervali do ponovnog čišćenja što dugoročno štedi vrijeme i novac.

EAZY CLEAN BIO OIL REMOVAL je proizvod sa širokom uporabom u industriji, naime može se otkloniti svako onečišćenje uljem ili mastima (prirodnim i sintetskim):

 • za brzo i efikasno biološko čišćenje mastima (gorivom, karbonskim ostacima, čađom i sl.) onečišćenih betonskih, asfaltnih i drugih podloga (npr. pranje ulica, parkirališta, javnih garaža, dvorišta...)
 • kod sanacija naftnih izlijevanja u prometnim nesrećama
 • za čišćenje kotlovnica
 • za čišćenje blokova motora

EAZY CLEAN AIR BIO FLOOR CLEANER & AIR PURIFIERU zatvorenim prostorima EAZY CLEAN AIR BIO FLOOR CLEANER & AIR PURIFIER proizvod daje izvrsne rezultate čišćenja i uklanjanja neugodnih mirisa nafte, benzina, lož ulja, ispušnih plinova, sanitarnih čvorova, nikotina i ostalih neugodnih mirisa). Upotrebom EAZY CLEAN AIR BIO FLOOR CLEANER & AIR PURIFIER prirodne Bionic NANO čestice deponiraju se u tretiranu površinu i imaju dugotrajan otpuštajući učinak te i nakon primjene odstranjuju štetne tvari iz zraka kao što su formaldehidi, nikotin i svi ostali neugodni mirisi te ih regeneriraju u svjež zrak.

Otrovni plin formaldehid se otpušta iz gotovo svih materijala koji nas okružuju što pogoršava kvalitetu zraka i dovodi do medicinskih stanja sa simptomima poput alergija, astme, i glavobolje. Idealan za primjenu kod ljudi sklonih alergijama i u svim javnim prostorima.

EAZY CLEAN BIO OIL REMOVAL također sprečava zapaljenje i eksplozije, jer je na bazi vode i nije zapaljiv, a svojim svojstvom da razgrađuje masna onečišćenja, nakon temeljitog čišćenja tretirane površine nisu zapaljive ni eksplozivne.

EAZY CLEAN BIO OIL REMOVAL ne sadži izbjeljivače i nije agresivan za tretiranu površinu, no efikasno uklanja i stara tvrdokorna onečišćenja. Ako je ipak slučaj da je onečišćenje (uljima, mastima, čađom i sl.) u slojevima dugo nastajalo te da je površina upijajuća tada je potrebno nakon nanošenja proizvoda štrcaljkom i mehanički obraditi tretiranu površinu (četkom), te ostaviti da djeluje 5-30 minuta ovisno o stupnju onečišćenja i temperaturi, i na kraju isprati vodom (bolji učinak sa toplom vodom) ili visokotlačnim čistačem. Ako onečišćenje nije potpuno uklonjeno postupak treba ponoviti.

Upotreba: EAZY CLEAN BIO OIL REMOVAL je sredstvo koje je učinkovito u međudjelovanju sa vodom i zrakom. Za čišćenje masnih onečišćenja najpogodnija je uporaba razrijeđene otopine sa toplom vodom u visokotlačnom čistaču u omjeru 1:150 do 1:300. Također je pogodan i za primjenu u stroju za čišćenje u omjerima do 1:300. Posebno onečišćena područja treba prvo tretirati otopinom omjera 1:20 do 1:40 finom štrcaljkom, površinu obraditi četkom te ostaviti da djeluje 5-30 minuta (ovisno o vanjskoj temperaturi - što je viša temperatura kraće je djelovanje) te zatim isprati vodom.

Takva problematična onečišćenja koja su opasna za ljude i ekosistem EAZY CLEAN BIO OIL REMOVAL otklanja i do 100% na potpuno prirodan i neškodljiv način.

 
Ovaj proizvod možete kupiti na našem Web Shopu

Kontakt informacije

VERNON d.o.o.

BLEIBURŠKIH ŽRTAVA 1945 BR.1 (KONZUM CENTAR), 10430 Samobor

ZA STRANKE I SERVIS NAZVATI,

HUROM HRVATSKA - VELEPRODAJA
WEB TRGOVINA

Mob: +385 91 2300311
Tel.: +385 01 3377901
Email:

info@vernontrgovina.hr
nano@vernontrgovina.hr
prodaja@vernontrgovina.hr
hurom@vernontrgovina.hr


POSLOVNI RAČUN:

IBAN (račun) KOD PRIVREDNE BANKE ZAGREB d.d: HR5023400091110537294

HUROM Registracija proizvoda
Broj posjeta:
Trenutno online: 6